PROCESSEN

Et værdiskabene indkøbssamarbejde med besparelsesgaranti

Et samarbejde med PX3 starter altid med det første møde. Her præsentere vi os selv, samt hvordan et indkøbssamarbejde kunne se ud, og I får mulighed for at fortælle om jeres konkrete situation og behov.

Bliver vi enige om et samarbejde, går vi – efter levering fra jer af relevant dokumentation – i gang med at udarbejde en detaljeret besparelsesrapport, som vi efterfølgende gennemgår med jer trin for trin. De indkøbsaftaler vi på jeres vegne forhandler på plads, og som I ønsker at gå videre med, sørger vi for, at få iværksat og implementeret.

Ud over direkte besparelser hører der til jeres Servicepakke også en række serviceområder med. Dette betyder, at vi kan løfte en stor del af det arbejde, der også indirekte er forbundet med indkøb. I kan altid tage fat på jeres faste, personlige indkøber, hvis I har spørgsmål eller en indkøbsopgave, I gerne vil have sparring til.

Vi styrer processen 100%

Vi tror på, at alle parter i et samarbejde skal opnå værdi, som de ellers ikke ville have opnået.
Netop dette er kernen og udgangspunktet i alt, vi foretager os.

Fase 1
Vores første møde
Fase 2
I leverer materiale til PX3
Fase 3
PX3 udarbejder besparelsesrapport
Fase 4
Implementering af aftaler

Besparelsesgarantien - hvad var det nu det betød?​

Vi giver hos PX3 en besparelsesgaranti. Det vil sige, at vi forpligter os til at finde minimum det dobbelte i besparelse. Hvis I derfor giver 1 kr. til os, så sørger vi for, at I får minimum 2 kr. igen. Er besparelserne større, går overskuddet direkte i jeres lomme*. Og vores statistikker er gode – de seneste tre år har vores kunder fået deres investering 4,6 gange igen.

Laver I ikke bare aftaler med nogle faste leverandører?

Vi er uvildige. Det vil sige, at vi er uafhængige og ikke er påvirket af andre. Vores mål er udeluk- kende at sørge for, at I får de bedste aftaler i hus på jeres præmisser.Valg af leverandører er derfor kun på baggrund af, hvem der tilbyder den bedste aftale til jer.

Jeg har ikke helt gennemskuet, hvordan besparelserne er regnet ud?​

Når vi har fået et overblik over jeres udgifter indenfor udvalgte områder, så ser vi på, om vi kan lave en bedre og billigere aftale med enten jeres nuværende leverandør eller en ny leverandør. Her er vi også bevidste om, at kvaliteten af produktet skal kunne sammenlignes med produktet fra jeres tidligere aftale. De besparelser vi finder frem til, samler vi i en besparelsesrapport, som giver et detaljeret overblik over de konkrete områder, hvor I kan spare penge.

Hvad har jeg egentlig fået med i pakken?​

Som det første udarbejder vi en rapport til
jer med helt konkrete besparelser. Når I har modtaget den, sørger vi for implementering af
de nye aftaler samt administration og eventuel genforhandling af eksisterende aftaler. Derudover får I løbende rådgivning, I kan viderestille alle opsøgende sælgere til os, og hvis I ønsker det, gennemlæser vi kontrakter og laver fakturakon- trol. På den måde skulle I gerne - udover at spare penge - også spare en masse tid, som I kan bruge på jeres kerneforretning i stedet.

Få et uforpligtende opkald