OM OS

Om PX3

PX3 er en uvildig konsulentvirksomhed med speciale i at forhandle indkøbsaftaler. Det betyder, at vi går i dialog med jeres leverandører på jeres præmisser. Vores mål er kontinuerligt, at skaffe bedre og billigere indkøb til vores kunder. Ud fra en struktureret gennemgang af omkostningerne, finder vi besparelser, bedre aftaler og optimeringsmuligheder. Vi styrer processen 100% fra opstart til endelig implementering. På den måde sparer vores kunder både tid og penge.

Vi har mange års erfaring med indkøb, forhandling, sourcing og SCM. Vi samarbejder i dag med ca. 500 aktive kunder, som spænder lige fra mindre virksomheder til store, danske koncerner.

Vores indkøbsspecialister gennemgår årligt mere end 50.000 bilag, hvorfor vi med en bred forståelse for og indsigt i mange forskellige brancher opnår store besparelser for vores kunder.

DERFOR ER VI TIL

PX3 står for ”Professional Procurement People” og blev etableret i 2010.

Alle virksomheder uanset størrelse har brug for at købe ind, så forretningens hjul kan køre rundt. Ofte allokeres ressourcerne i en virksomhed til driftsfremmende tiltag tilknyttet kerneforretningen. Og det giver god mening. Dette sammenholdt med tanken om, at mere indkøb bl.a. giver bedre priser qua stordriftsfordele, var hele grundlaget for PX3s eksistens.

Tanken om, at tilbyde virksomheder en professionel måde, at arbejde med indkøb på, sammen med en række serviceområder, som i sidste ende ville spare den enkelte virksomhed både penge og tid, har vist sig, at give god mening. Rigtig god mening. I dag forhandler vi aftaler på plads for mange hundrede virksomheder, og i takt med at den samlede volumen vokser, forbedrer vor kunders indkøbsaftaler sig ligeledes.

Vi har et mål om, at være professionelle i alt, vi foretager os. Vi er seriøse, grundige, troværdige, lyttende og nytænkende – og leverer en høj kvalitet og en god service.

Få et uforpligtende opkald