Chat with us, powered by LiveChat

KARRIERE

 

EN KARRIERE HOS PX3

Vi er et af Danmarks førende konsulenthuse med speciale i indkøbsoptimering og er altid åbne for dialog med dygtige, begavede og vidensbegærlige potentielle kollegaer. Med andre ord hører vi gerne fra dig, såfremt du ser dig selv som profilen, som kan skabe værdi både internt på tværs af organisationen og hos vores kunder.

Er du nysgerrig på at høre mere? Kontakt os da på info@px3.dk eller giv et kald til vores direktør Poul Risager på tlf. 69 14 72 72.

Vi glæder os allerede til, at høre fra dig!

Læs mere om hvem vi er her

Andreas

”At arbejde hos PX3, er at arbejde i en virksomhed i kraftig vækst. Det kan mærkes helt konkret i hverdagen ved, at vi som medarbejdere er med til at forme morgendagens PX3, og det foregår i et højt tempo. Din konkrete idé til hvordan noget kan gøres bedre eller smartere, kan blive til virkelighed dagen efter.”

 

Sara

“PX3 har en flad organisation, som bevirker at der ikke er langt fra beslutning til handling. Processer du i særdeleshed er med til at præge. Jeg har oplevet en stor grad af selvstændighed i den tætte dialog med mine kunder og gennem projekternes faser.
Internt på kontoret har vi et godt sammenhold socialt samt god sparring med hinanden. Her er plads til grin, hygge, seriøsitet og høj faglighed.”

Camilla

“Mine mange år hos PX3 har i høj grad været med til at udvikle min kompetencer på mange forskellige områder. Det skyldes blandt andet, at man hele tiden for muligheden for at udfordre sig selv, og at der bliver lyttet til de ideer, man kommer med. Derudover er jeg rigtig glad for arbejdsmiljøet. Vi er et godt team, og du har altid en kollega i nærheden, der er klar til at hjælpe.”

KONTAKT OS

icon-2 Email

info@px3.dk

icon-3 Ring til os!

71 99 98 00

icon-1 Addresse

H. H. Seedorffs Stræde 6, 2.tv. 
DK – 8000 Aarhus C