KARRIERE

Din fremtid

Vi er et af Danmarks førende konsulenthuse med speciale i indkøbsoptimering og er altid åbne for dialog med dygtige, begavede og vidensbegærlige potentielle kollegaer. Med andre ord hører vi gerne fra dig, såfremt du ser dig selv som profilen, som kan skabe værdi både internt på tværs af organisationen og hos vores kunder.

Er du nysgerrig på at høre mere? Kontakt os da på info@px3.dk eller giv et kald til vores direktør Poul Risager på tlf. 69 14 72 72.

Vi glæder os allerede til, at høre fra dig!

Gustav
’’Som ansat i PX3 er jeg altid glad for at møde ind på arbejde. En blanding af skønne kollegaer og et arbejde som holder mig i udvikling, er den perfekte kombination for mig. I min tid hos PX3 er jeg vokset både menneskeligt og fagligt. Jeg føler at have en stor del i dagligdagen, med en flad struktur, hvor alles inputs tages til overvejelse. Som ansat har jeg både haft mulighed for videreuddannelse i form af en HD, samt avanceret indenfor en kort periode.’’
Sara
“PX3 har en flad organisation, som bevirker at der ikke er langt fra beslutning til handling. Processer du i særdeleshed er med til at præge. Jeg har oplevet en stor grad af selvstændighed i den tætte dialog med mine kunder og gennem projekternes faser. Internt på kontoret har vi et godt sammenhold socialt samt god sparring med hinanden. Her er plads til grin, hygge, seriøsitet og høj faglighed.”
Camilla
“Mine mange år hos PX3 har i høj grad været med til at udvikle min kompetencer på mange forskellige områder. Det skyldes blandt andet, at man hele tiden for muligheden for at udfordre sig selv, og at der bliver lyttet til de ideer, man kommer med. Derudover er jeg rigtig glad for arbejdsmiljøet. Vi er et godt team, og du har altid en kollega i nærheden, der er klar til at hjælpe.”
Previous slide
Next slide

Få et uforpligtende opkald