Chat with us, powered by LiveChat

Store besparelser på indkøb af mad

Vi oplever i øjeblikket, at vores kunder opnår store besparelser på indkøb af madvarer. Dette er uanset om vi går i forhandling med eksisterende eller nye leverandører.

Samarbejdet med Blå Kors Hjemmet i Skannerup
Senest har vi indgået et godt samarbejde med Blå Kors Hjemmet i Skannerup, som til dagligt hjælper mennesker med problemer pga. alkohol på fode igen. Hjemmets kernesag betyder også, at indkøb af madvarer er en væsentlig post på indkøbsbudgettet, da deres klienter over en periode er fastboende på behandlingshjemmet.

“Vi havde hos Blå Kors et ønske om at bevare vores nuværende leverandør på madindkøb. Vi er en non-profit hjælpeorganisation, som sætter stor pris på de gode relationer – også til vores leverandører. Derfor er penge ikke det eneste parameter.

PX3 indkøb har respekteret vores ønske, og igennem forhandling med vores nuværende leverandør, har vi sparet penge, og desuden bevaret det gode samarbejde.

Vi har efterfølgende fået en frihed og aflastning, da PX3 sørger for at løbende kontrollere vores fakturaer, så de lovede priser bliver overholdt. Dette sætter vi stor pris på” fortæller Britt Hoffmann fra Blå Kors Hjemmet i Skannerup.

Ved forhandling med hjemmets eksisterende leverandør opnåede vi en besparelse på 15% sammenholdt med deres aftaler på området – og Blå Kors Hjemmet i Skannerup er blot ét af mange gode eksempler på, hvor relevant og udbytterigt det kan være at få kigget ind på aftaler vedrørende indkøb af madvarer.

Vi vil derfor også gerne tilskynde vores kunder, at tage kontakt til jeres personlige indkøber, hvis I kunne tænke jer, at høre mere om mulighederne.

Læs flere nyheder her