Chat with us, powered by LiveChat

PX3 på ledighedsmesse i Aarhus

PX3 var i uge 36 tilstede da der tirsdag den 6. september i Brabrand igen blev afholdt “Fest For Fyrede” i Globus1. Arrangementet havde til sinde, at lade ledige møde virksomheder, samt høre præsentationer fra nogle af Danmarks skarpeste oplægsholdere med den nyeste viden om HR, rekruttering og arbejdsmarkedstendenser.

Gode kandidater og ny viden med i rygsækken
Dagen var blandt mange andre ting en bekræftelse af, hvor meget trivsel på arbejdspladsen betyder, og hvorfor vi som arbejdsgivere skal huske at værne om og pleje vores kollegaer. Selvom vi ikke stod med åbne jobmuligheder i hænderne, fik vi etableret kontakt til mange interessante personligheder, som også valgte at skrive sig op i vores kandidatbank.

Udover at møde de mange glade deltagere fik vi også lejlighed til, at høre om de seneste tendenser inden for rekruttering blandt andet med afsæt i den seneste rekrutteringsanalyse foretaget og udarbejdet af Konsulenthuset Ballisager. Dette var en meget nærliggende og aktuel mulighed for, at få et benchmark på den måde vi hos PX3 arbejder med at mikse platforme i forbindelse med rekruttering af nye medarbejdere.

Alt i alt var det et meget positivt arrangement, som gav os ny viden, vi kunne tage med hjem og bearbejde.

Læs flere nyheder her