KARRIERE

EN KARRIERE HOS PX3

Vi er et af Danmarks førende konsulenthuse med speciale i indkøbsoptimering og er altid åbne for dialog med dygtige, begavede og videbegærlige potentielle kollegaer. Med andre ord hører vi gerne fra dig, såfremt du ser dig selv som profilen, som kan skabe værdi både internt på tværs af organisationen og hos vores kunder.

Er du nysgerrig på at høre mere? Kontakt os da på info@px3.dk eller giv et kald til vores direktør Poul Risager på tlf. 69 14 72 72.

Vi glæder os allerede til, at høre fra dig!

Læs mere om hvem vi er her

Andreas

”At arbejde hos PX3, er at arbejde i en virksomhed i kraftig vækst. Det kan mærkes helt konkret i hverdagen ved, at vi som medarbejdere er med til at forme morgendagens PX3, og det foregår i et højt tempo. Din konkrete idé til hvordan noget kan gøres bedre eller smartere, kan blive til virkelighed dagen efter.”

 

Melanie

”Når du taler med kunder, går det op for dem, i hvor høj grad du faktisk er med til at afhjælpe en relevant udfordring for dem. Vi er en ung virksomhed, og der bliver lyttet til både dig og til dine idéer. Personligt synes jeg, det er spændende at være med til at præge morgendagens PX3.”

Jakob

”Jeg blev taget rigtig godt i mod hos PX3. Dine kollegaer er kompetente, imødekommende og meget hjælpsomme. Du får en grundig oplæring i forretningen og der er en god portion frihed til også selv, at tage sig tid til refleksion, at sætte sig ind i systemer mv. Det giver virkelig god mening.”

KONTAKT OS

icon-2 Email

info@px3.dk

icon-3 Ring til os!

71 99 98 00

icon-1 Addresse

H. H. Seedorffs Stræde 6, 2.tv. 
DK – 8000 Aarhus C